طريقة العمل
فى الطريقة دى نتبع نفس الخطوات اللى فى وصفة (كب الكنافة بالمانجو) مع اختلاف بسيط وهو عند وضع الحشو مكعبات الموز نرش عليها سكر بودرة لانة بيخلى ريحة الموز تظهر
الرابط التالى لوصفة كب الكنافة بالمانجو
ونكمل باقى الخطوات نغطى الكب بباقى الكنافة مع رش سمنة على الوجة
وهكذا الى ان تنتهى الكمية
ندخلها الفرن ودة شكلها بعد ما استوت تسقى بالشربات (الشيرة)
ولمعرفة طريقة عمل الشربات شيرة على الرابط التالى
وتقدم بألف هنا حسب الرغبة
**منوس ننوس**
( منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق