المقادير والمكونات
فى شوربة القرع هنا تقريبيه
عبارة عن شريحة عريضة من قرع العسل
نصف كوب كريمة طبخ أو اقل حسب الرغبة
شوربة لو متوفر او ممكن ماء مع مكعب مرقة دجاج
2 ملعقة كبيرة زيت
بصلة
ملح وفلفل
طريقة التحضير
بمنتهى السهولة نحضر شريحة القرع زى ما هى بقشرها بس طبعا نشيل البذور اللى جوة ونضعها على ورقة من الفويل (القصدير) ونضع عليها البصلة المقشرة كاملة ونرش عليها ملح والزيت وتلف وتوضع فى الفرن تشوى بهذا الشكل
ودة شكلها بعد ما اتشوت طبعا بتطرى جدا وتستوى وبيكون سهل جدا انك تنزعى منها اللحم بسهولة
هنا بنشيل لحم القرع بالمعلقة بكل سهولة بهذا الشكل
نضعة فى الخلاط مع البصلة والشوربة ونخلط جيدا
ونسكبها فى الحلة مرة تانية ونضيف الكريمة ونتركها تاخد غلوة
وتقدم بالهنا نزينها حسب الرغبة طعمها جميل ولذيذة وجديدة يارب تعجبكم
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق