انا هنا هاعمل ام على بعجينة الباف بستيرى ودى شكلها علشان فى ناس كتير بتسالنى عليها وفية ناس كمان بتعملها بالجلاش المحمص
انا هنا كسرتها وهى مجمدة لازم نستعملها قبل ماتفك خالص لانها كلها زبدة نكسرها ونضعها فى صينية فى الفرن نحمصها
ودة شكلها بعد ما استوت واتحمصت
هنا انا هاعملها فى طواجن صغيرة وممكن تتعمل فى قارب كبير حسب الرغبة
نضع كمية من الباف بسترى وعليها مكسرات حسب الرغبة
ونغلى حليب ونحلية كويس بالسكر ونضع رشة فانيليا ونصبة على الباف بسترى ونغطسها كويس وممكن نضع معلقة قشطة على الوجة او قطعة زبدة حسب الرغبة وندخلها الفرن
ودة شكلها بتتشرب الحليب وبتطرى خالص وطعمها رائع وبالهنا
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق