دى مكرونة اسباجتى باللحمة المفرومة بالصوص الاحمر
لتحضير اللحم المفروم برجاء الدخول على الرابط الأزرق التالى
طريقة التحضير
على ما اللحمة تستوى نبدأ نسلق المكرونة النوع دة بيتعمل بالمكرونة الاسباجتى
نضع حلة على النار فيها ماء يكفى لغمر المكرونة مع رشة ملح واول ما الماء يغلى نضع المكرونة الاسباجتى بدون تكسير زى ما هى ونتركها حتى تنضج حوالى 7 دقايق بعد الغليان وبعدين نصفيها ونضع معلقة زبدة على زيت فى حلة ونسخنها ونقلب فيها المكرونة مع رشة فلفل اسمر وتضبيط الملح والخطوة دى علشان تفضل المكرونة لامعة وغير ملتصقة ببعضها بهذا الشكل
وعند التقديم تلف على شوكة او معلقة كبيرة علشان نعملها زى عش العصفور ونضع من اللحمة فوقها ثم نبشر جبنة رومى او شيدر وتزين حسب الرغبة
مع تحيــــــــــــــاتى لكم
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق