المقادير والمكونات
نحتاج الى بصلتين مقطعين صغير
وفصين ثوم مفرومين
ومعلقة سمنة او زبدة على زيت حسب الرغبة
ربع كوب كريمة
كوب شوربة
معلقة كبيرة دقيق
ملح وفلفل اسمر
طريقة التحضير
نضع السمنة فى حلة
ثم نشوح البصل مع الثوم
الى ان نحصل على اللون الذهبى الفاتح ثم نضيف الدقيق ونشوح
ثم نضيف الشوربة ونتركها تغلى ربع ساعة
ثم نضربها فى الخلاط ونرجع نصبها تانى فى الحلة
ونضيف الكريمة والملح والفلفل
ونتركها تغلى خمس دقائق بعد اضافة الكريمة وتقدم بالهنا مع التزين بالبقدونس المفرومة
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق