القائمة الرئيسية

الصفحات

كوكتيل كمبوت الخوخ البلدى بالعنب بالصور والخطوات على موقع منوس ننوس للطبخ



طريقة العمل والتحضير

هنا دة شكل الخوخ دة خوخ بلدى مصرى موجود اليومين دول 


طبعا نغسل الكمية اللى هنستعملها كويس ونقطعها مكعبات ونحتفظ بالنواة 


وهنا دة العنب البناتى شيلت منه الاعناق وغسلته


نضع حوالى 2 كوب ماء فى حلة على النار ونحليهم بالسكر حسب الرغبة
ونضع النواة لكى تعطى لون وردى 


وعند الغليان نشيل النواة خلاص ونضع الخوخ والعنب ويادوب اول ما يغلى نطفى النار ونضيف فانيليا بودر نترة بسيطة على طرف المعلقة 


ويترك يبرد تماما ويبرد ويقدم بالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)

كوكتيل كمبوت الخوخ البلدى بالعنب بالصور والخطوات على موقع منوس ننوس للطبخ

تعليقات