طريقة الإعداد والتحضير
لعمل مكعبات البطاطس المقلية نحتاج الى كمية من البطاطس حسب الرغبة نقشرها ونقطعها مكعبات صغيرة ونضعها فى الماء وبه نقطة خل علشان لونها ما يتغيرش
ثم نصفيها من الماء عند القلى مباشرة ونضعها فى زيت غزير حتى تصل الى اللون الذهبى المتوسط تصفى على ورق مناديل مطبخ وترش بالملح والفلفل وتقدم بالهنا
بتكون حلوة قوى مع اللحوم مثل
كباب الحلة او مع رز وشوربة ولحمة بيكون رائع
وباالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق