القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل شوربة لسان عصفور بالجزر شرح سريع من الشيف منوس ننوس


طريقة الإعداد والتحضير
نقطع حوالى 3 حبات جزر الى مكعبات صغيرة جدا ثم نحضر حلة ونضع فيها معلقة صغيرة سمنة ونحمر لسان العصفور ولما يوصل لونة للون الذهبى نضيف الجزر ونقلب تقلبتين كدة ثم نضيف شوربة اللحم مع مكعب مرقة دجاج واول ما تغلى نطفى النار ونغطى الحلة وطبعا نضيف ملح وفلفل ونغطى ونتركها تكمل سواها فى سخونية الشوربة بدون النار وتقدم بالهنا

** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)

طريقة عمل شوربة لسان عصفور بالجزر شرح سريع من الشيف منوس ننوس

تعليقات