القائمة الرئيسية

الصفحات

بانية صدور الدجاج أو تشيكن بانيه بالصور والخطوات من طبخات الشيف منى عبد المنعم



طريقة العمل والتحضير
هنا دى صدور دجاج فيلية طبعا انا بحب اطرقها شوية
كمان بالمدق الخاص باللحوم ونعمل تتبيلة فى الخلاط
 عبارة عن بصل مقطع مع ملح وفلفل وليمون وماء
 ونخلطهم جيدا ثم يصفى وتنقع فية الصدور
 اقل حاجة ساعة وممكن من الليل للصبح 


بهذا الشكل 


نجهز 3 اطباق واحد فية بيض مخفوق
 مع معلقة حليب ومعلقة زيت وفلفل وعصير ليمون وملح
واخر فية دقيق
واخر فية بقسماط 


هنا ناخد قطعة ونضعها فى الدقيق الاول بهذا الشكل 


ثم توضع فى خليط البيض 


ثم فى البقسماط ونضغط علية شوية 


ثم على الزيت مباشرة 


وتقلب على الجهتين الى ان تاخد اللون الذهبى الفاتح بهذا الشكل 


وتقدم بالهنا مع بطاطس شبيسى وممكن مكرونة
لا تنسونا بصالح دعائكم

**منوس ننوس**
( منى عبد المنعم )

بانية صدور الدجاج أو تشيكن بانيه بالصور والخطوات من طبخات منوس ننوس

تعليقات