
طريقة التخزين
طبعا افضل نوع فى التخزين المانجة الزبدية لانها بتكون فيها لحم كتير
بس هنا انا كان عندى عويسى زيادة شوية فقلت اعمل منها عينة
علشان اعرفكم الطريقة
الاول نغسلها كويس من برة وننشفها ونبدا بتقشير القشرة الخضراء
وبعدين من عند الدائرة اللى بتكون فى الطرف العريض
نبدا نعملها شرائح طولية كدة اللحم كلة بيطلع وبتفضل النواة بدون لحم
وهكذا الى ان ننتهى من الكمية المطلوبة
وتبقى النواة
ونعباها فى اكياس ثلاجة على حسب مقدار الاستعمال اللى بتستعملوة
وعند الحاجة الية نطلعها ونتركها تفك شوية بسيط ثم تضرب فى الخلاط
مع ماء وسكر وتصفى وتقدم كمشروب لذيذ
بالهنــــــــــا
** منوس ننوس **
( منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق