طريقة العمل والتحضير
هنا الافضل نختار البصل الصغير نقشرة بس ما نشيلش
الجزء اللى تحت جامد علشان البصلة ما تتفك من بعضها
وبعدين نغلى ماء بمعلقة ملح ونسلق البصل سلقة خفيفة ونرصة فى البرطمان
وبعدين نعمل محلول ملحى عبارة عن مثلا كوب ماء دافئ يكفى لتغطية البصل
ونضع علية 3 او 4 ملاعق ملح مع شطة وخل ولو متوفر بنجر يبقى قطعة صغيرة
علشان ياخد لون بنك ونقلبهم كويس ونغطى بيهم البصل ونغلق البرطمان
ونتركة حوالى اسبوع ويقدم بالهنا
** منوس ننوس **
( منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق