
طريقة العمل والتحضير
نحتاج الى كمية من الشعرية حسب الرغبة ممكن حوالى
ربع كيلو نحمرها فى معلقة سمنة الى ان تاخذ اللون الذهبى
ثم نضع كمية من الماء تغطى الشعرية
ونتركها تاخد غلوة كدة علشان تبدا تستوى
ولما تقل الماء بهذا الشكل
ثم نضع عليها كمية من الحليب تكفى ايضا لتغطية الشعرية
ونضع سكر نحليها حسب الرغبة ونقلبها ونتركها تتقل وتستوى
الى ان نحصل على هذا الشكل
وهنا بعد ما استوت هنلاقيها كانها فيها نشا ودى صورة قريبة
تغرف فى اطباق التقديم وتقدم ساخنة مناسبة للشتاء
بالهنـــــــــــــــــــا
** منوس ننوس **
( منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق