
طريقة العمل والتحضير
البيتزا دى بعجينة العشر دقائق بنجهزها
وطريقة عملها كما هو موضح بالوصفة فى الرابط التالى
بعد ما عجنتها قطعتها كور على حسب عدد الصوانى اللى هاعملها وتركتها تخمر
هنا اخدت كورة وفردتها على رشة دقيق بهذا الشكل
ودهنت صينية زيت بسيط ووضعتها فيها دى بيتزل عادية بالشكل التقليدى
ووضعت زيتون وفلفل واى اضافة تحبوها عادى
انا بصراحة مش دائما بحط صلصلة البيتزا
بستغنى عنها بالكاتشب لان الاولاد بيحبوه
وبعدين كملت الاضافات جبنة موزاريلا وكاتشب بهذا الشكل
ونتركها خمس دقائق وندخلها فرن حار حوالى ربع ساعة بالكتير
ودة شكلها بعد ما استوت
هنا انا حبيت اوريكم شكلها من جوة مفتحة وهشة جدا
هنا بقة بنفس الطريقة نعمل بيتزا دوار الشمس نفردها دائرة ونضعها
فى الصينية بالشكل دة ونقطعها من المنتصف بالشكل الموضح فى الصورة
ونضع الاضافات المتاحة والجبنة
ونقلب الاطراف عليها بالشكل دة وندخلها الفرن
ودة شكلها النهائى
تقدم بالهنا شكل جديد
تعليقات
إرسال تعليق