دة نوع من البسكويت البسيط نفس مقادير طريقة بسكويت السويسرول
الفكرة فى طريقة التشكيل والتزيين
طريقة العمل
هانفرد العجينة ونقطعها بالقطاعات الدائرية الى دوائر رقيقة
لان فى الاخر هنلصق كل اثنين مع بعض
بعد ما نشكل البسكويت ونخبزة نتركة يبرد
ونبدأ فى التزين هنا دى افكار للتزين نسيح شيكولاتة خام بيضاء وشيكولاتة خام بنى
ونبدأ فى التزين نضع الشيكولاتة فى كورنية ورق زبدة
ونقص الطرف ونبدأ بعمل دوائر
ثم بعود خشبى نعمل تقاطعات مرة للخارج ومرة للداخل
الى ان نحصل على شكل العنكبوت
وهنا تزين اخر مختلف نغمس طرف البسكويتة فى الشيكولاتة ونزين بالشيكولاتة البنى
وطبعا لكم حرية الإحلال والإبدال فى ألوان الشيكولاتة
طريقة عمل كريمة الحشو
نيجى بقة لمرحلة الكريمة الخاصة بالحشوة عبارة عن شيكولاتة خام بنى او بيضاء حسب الرغبة وحليب مكثف محلى ودى اسهل كريمة نسيح الشيكولاتة ونضع علية من معلقة الى 2 معلقة حليب مكثف محلى الى ان نصل الى السمك المطلوب
نحضر البسكويتة ونقلبها ونضع معلقة من الكريمة بهذا الشكل
ونغلقها بقطعة اخرى من البسكويتة لنحصل على هذا الشكل
وهنا زووم اكتر للصورة علشان نبين الحشو والشكل النهائى
وتقدم بالهنا يارب تنال اعجابكم
منوس ننوس
منى عبد المنعم
منوس ننوس
منى عبد المنعم
وهنا اشكال مختلفة للتزين بالهنا
تعليقات
إرسال تعليق