القائمة الرئيسية

الصفحات

عمل تسالى حمص الشام مصورة بطريقة منوس ننوس


طريقة العمل
حمص الشام من انواع البقوليات فطبعا بنحتاج الى نقعة فى الماء مدة لا تقل
عن 6 ساعات مثلا من الليل للصبح وطبعا بيتضاعف حجمة بالشكل دة

نصفى ماء النقع ونع ماء جديد يغطية بزيادة ونسلقة كويس انا بعملة فى
حلة الضغط علشان يستوى كويس وطبعا ممكن فى حلة عادية


نتركة يتسلق كويس اة وطبعا نضع معلقة ملح مع ماء السلق
وهنلاحظ لون الماء هايتغير عند السواء بالشكل دة



نحتفظ بية فى علبة فى الثلاجة لحين الاستخدام


وعند التقديم نضع شطة وكمون وليمون ويقدم بالهنا
كنوع من التسالى لذيذ جدا وبالهنا
منى عبد المنعم
منوس ننوس

عمل تسالى حمص الشام مصورة بطريقة منوس ننوس

تعليقات