القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل ترمس تسالى بالتفصيل والصور


طبعا الترمس من البقوليات الجافة يعنى لازم ينقع فى ماء قبل الاستخدام

طريقة العمل
هنا دة شكل الترمس بعد ما نقعتة فى الماء من الليل للصبح او على الاقل 6 ساعات
وكمان فى نوعين للترمس ترمس حلو وترمس مر دة النوع الحلو
بيكون اسرع فى العمل لانة مش بيحتاج نقع كتير


وهنا نسلق الترمس نصفى الماء الخاص بالنقع ونضع ماء اخر نضيف ونسلقة كويس
انا طبعا سلقتة فى حلة الضغط لكن ممكن طبعا فى اى حلة عادية وهنا شكلة بعد السلق


نرجع تانى نصفى ماء السلق ونضع ماء نضيف ونضع علية ملح كمية كافية
ونترك الترمس فى الماء اللملح وعند الحاجة ناخد منة ونستعمل وممكن كل يوم
نغير المية بتاعتة برضة بيكون طعمة احلى ويوضع فى الثلاجة طبعا
وعند التقديم نعصر علية ليمون ونرش كمون وبالهنا


ويقدم بالهنا بهذا الشكل
منوس ننوس
منى عبد المنعم

طريقة عمل ترمس تسالى بالتفصيل والصور

تعليقات