طريقة العمل
هنا انا طبعا جبت السمك البلطى ونظفتة كويس وتبلتة بخلطة الثوم والكمون والملح
هنا انا طبعا جبت السمك البلطى ونظفتة كويس وتبلتة بخلطة الثوم والكمون والملح
والليمون والشطة وبعدين احطة فى الدقيق واقلية عادى
دة شكل السمك البلطى بعد القلى
على فكرة ممكن تتعمل برضة بالسمك الفلية بتكون تحفة
هنا نحضر صلصلة الصيادية عبارة عن 2 بصلة مقطعة شرائح رقيقة
دة شكل السمك البلطى بعد القلى
على فكرة ممكن تتعمل برضة بالسمك الفلية بتكون تحفة
هنا نحضر صلصلة الصيادية عبارة عن 2 بصلة مقطعة شرائح رقيقة
وكمية من عصير الطماطم مع معلقتين معجون طماطم وكزبرة ناشفة
نجيب الصينية اللى هانعمل فيها نحط فيها زيت حوالى 3ملاعق كبيرة
ونشوح البصل فيها مع الكزبرة الناشفة الى ان يصفر لونة ننزل بعصير الطماطم
تعليقات
إرسال تعليق