القائمة الرئيسية

الصفحات

تراميسو بالكاسترد من مطبخ الشيف منى عبد المنعم



الترامسيو بالكاسترد من أسهل الأطباق الحلوة
اللى ممكن تقدميها لضيوفك تابعوا معايا الشرح بالصور والخطوات

المكونات والمقادير
انا بستعمل علب كاسترد سان جورج جميلة حوالى 2كوب حليب عليهم
2معلقة كبيرة بودرة كاسترد وطبعا سكر حسب المذاق

طريقة العمل
يخلط كلة على بعض ويقلب كويس ثم يرفع على النار مع استمرار التقليب



الى ان يصبح كريمى بهذا الشكل نغطية بالنايلون فوقة مباشرة
حتى لاتتكون قشرة على الوجة ويترك يبرد قبل الاستعمال



هنا انا استعملت بسكويت السافوار المخصص للتراميسو
انا عملتة فى اطباق فردية كل شخص طبق على طول
نضع 3شرائح بسكويت ونسقيها هى المفروض قهوة بس انا عملتها
بالنسكافية بالحليب طعمها احلى نسقيها بالمعلقة



دى الصورة من قريب



ثم نضع طبقة من الكاسترد انا بحطة فى كيس حلوانى لسهولة الاستخدام



ثم طبقة اخرى بسكويت ويسقى



ثم طبقة اخرى من الكاسترد



وترش بودرة الكاكاو وتقدم وتؤكل باردة وبالهنا
منوس ننوس
(منى عبد المنعم)

تراميسو بالكاسترد من مطبخ الشيف منى عبد المنعم

تعليقات