القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل تشيكن استربس بالتفصيل والصور مطبخ منوس ننوس


المقادير
نحتاج الى صدور دجاج ونقطعها رفيعة الكمية حسب الرغبة
معلقة صغيرة من كل مما يلى (ملح، ثوم بودرة، بصل بودرة، كركم، بابريكا، شطة لو تحبوه سبيايسى)
معلقة كبيرة نشا الذرة
نصف كوب دقيق

طريقة العمل
نتبل الدجاج بخلطة عبارة عن بصل فى وعاء الخلاط مع ليمون وملح وفلفل ونصف كوب ماء ويخلطوا ويصفى ويتبل بيها الدجاج بهذا الشكل


وباقى ماء التتبيلة
نضيف الية الدقيق والتوابل المذكورة اعلاة

ونخلط لنحصل على خليط يشبة البشاميل ممكن تخلطوا الدقيق والتوابل ثم ننزل عليها شوية شوية بماء التتبيلة لغاية ما نحصل على هذا الشكل

ناخذ شريحة شريحة من الدجاج وتوضع فى الخلطة

ومباشرة فى طبق فية دقيق فقط ولا نضغط عليها والقطعة اللى نعملها على الزيت مباشرة

ومباشرة على الزيت

وتقدم مع مكرونة او رز حسب الرغبة

وبالهنا 
منوس ننوس
منى عبد المنعم


تعليقات