.jpg)
المقادير
نحتاج الى صدور دجاج ونقطعها رفيعة الكمية حسب الرغبة
معلقة صغيرة من كل مما يلى (ملح، ثوم بودرة، بصل بودرة، كركم، بابريكا، شطة لو تحبوه سبيايسى)
معلقة كبيرة نشا الذرة
نصف كوب دقيق
طريقة العمل
نتبل الدجاج بخلطة عبارة عن بصل فى وعاء الخلاط مع ليمون وملح وفلفل ونصف كوب ماء ويخلطوا ويصفى ويتبل بيها الدجاج بهذا الشكل
ونخلط لنحصل على خليط يشبة البشاميل ممكن تخلطوا الدقيق والتوابل ثم ننزل عليها شوية شوية بماء التتبيلة لغاية ما نحصل على هذا الشكل
وبالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق