.jpg)
المقادير
4 اكواب دقيق
2معلقة زبدة طرية
2 معلقة قشطة فلاحى
معلقة كبيرة خميرة فورية
معلقة صغيرة جدا سكر
معلقة صغيرة ملح
كوب حليب رايب للعجن ودة الاساسى فيها ولو احتاجت العجينة زيادة نزود حليب عادى دافئ
طريقة العمل
نخلط المقادير الجافة ثم نضع الزبدة والقشطة ونفركة ثم نعجن بالرايب ولو احتاجت زيادة يبقى حليب دافئ ونعجنها كويس جدا وتترك لتخمر
وهنا انا هحشيها جبنة حادقة (مش) مع معلقة صغيرة سمن ممكن تستغربوا الحشوة بس بجد تحفة وطبعا ممكن تغيروا حسب الرغبة اى انواع جبن
وترص فى صينة بدون اى دهان للصينة اما الوجة ايضا بالفرشاة ندهنها حليب رايب وترش بالسمسم
نتركها تخمر تانى شوية ثم توضع فى الفرن حوالى ثلث ساعة الى ان تصبح بهذا الشكل
تعليقات
إرسال تعليق