طريقة العمل
نقشر المانجة ونقطعها انا كنت مخزنة مانجة فى الفريزر بالطريقة الموجودة هنا على اللينك التالى
بطلعها من الفريزر يا دوب تفك حاجة بسيطة توضع فى الخلاط مع معبات ثلج حسب الرغبة وكمية من السكر وكمية من الماء
ونخلط الى ان نحصل على عصير مانجو خطير وطبعا احنا بنتحكم فى تقل او خفيفة العصير
هنا بقة الخطوة دى مهمة جدا لازم نصفى المانجو لان بيكون فيها شعيرات كدة ومش لطيفة لما نيجى نشربها
وهنا بعد ما صفيناها حلوة كتير
تصب فى اكواب واو كاسات حسب الرغبة وتقدم
بالهنـا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق