القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل البسبوسة الدايبة والطرية جداً بالصور والتفاصيل للشيف منوس ننوس


الطريقة دى لمحبي البسبوسة الدايبة دوب طرية جدا وطعم ولا احلى
طريقة عمل البسبوسة الدايبة والطرية جداً بالصور والتفاصيل للشيف منوس ننوس
المقادير
نصف كيلو دقيق سامولينا (سميد)
2 معلقة كبيرة جوز هند
نصف كوب سمنة سايحة
نصف كوب حليب
كوب الاربع سكر
معلقة كبيرة عسل جلوكوز
معلقة صغيرة باكينج بودر
طريقة العمل
نضع دقيق السميد مع جوز الهند والبودر ونقلب

ثم نضيف السمنة السايحة ولازم تكون دافئة

نفركها كويس بالشكل دة

وهنا نسخن الحليب مع السكر مع العسل

ثم نضيفهم للخليط

وندهن صنية مقاس 24 بالسمن او بالطحينة البيضاء حسب الرغبة ونصب فيها الخليط

ونضيف مكسرات على الوجة حسب الرغبة انا حطيت بندق فى جزء وجزء فستق

ندخلها فرن ساخن حوالى عشر دقايق الى ربع ساعة واول ما تطلع تسقى بشربات او شيرة دافئة وتغطى بس نسقيها كويس جدا وتقطع وتقدم خطيييييييييييرة جدا بالف هنا
مع تحياتـى
منوس ننوس
منى جاد

تعليقات