هنا انا عملت الطبق دة بالدجاج المخلى جلد وعظم لكن طبعا ممكن بقطع دجاج كاملة بدون خلى
ونزود كوب ماء ونضرب الخلطة دى كلة
فى وعاء النقطع في بولة عميقة نضع بابريكا وثوم بودرة وبصل بودرو وفلفل وملح طبعا حسب كمية الدجاج
نضع قليل من الزيت فى الجريلة ونضعها على النار على نار عالية ونضع الدجاج بدون الخلطة ياخد صدمة او تلسيعة من الجانبين
وهنا شكلها بعد ما استوت ولتعزيز طعم الشواء نضع قطعة صغيرة من الفحم على عين البوتجاز تسخن تكون زى الجمرة وناخدها نضعها فى قطعة فويل فى منتصف الدجاج ونضع ربع معلقة صغيرة زيت او سمن فوق الفحمة ونغطى مباشرة علشان تاخد طعم الشواء
تعليقات
إرسال تعليق