
المقادير

طريقة التحضير
نضع فى اناء العسل الأبيض والسكر وبياض البيض ونخفق حتى تمام المزج

وبعدين نضع ملعقة الفانليا والزبدة السايحة مع استمرار التقليب ثم نضع الـ 200 جرام من الدقيق ونقلب حتى تمام المزج

لازم يكون عندك مكنة الوافل موجودة فى الاسواق وسعرها رخيص وهى شكل دى

وبنملى عيون مكنة الوافل بالعجين ونقفل عليهم الجهاز لغيت ما تمام الاستواء
ملحوظة بندهن المكنة بأى مادة دهنية عشان ميلزقش العجين فيها

بعد ما يستوى بنبدأ نخرج قطع الوافل

ولو عاوزين نعمل وافل بالشيكولاته
كل اللى هنعمله هنحط الكاكاو البودرة على العجين ونقلب



بعد كدا بنحط قطع الوافل على اطباق تقديم ونزينها بالشيكولاته وبولات الايس كريم او الكمبوت والفواكهه والمربي .. إلخ حسب رغبتك


تعليقات
إرسال تعليق