القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل ميلك شيك البوريو أو الاوريو بالصور من مطبخ ننوس


طريقة التحضير
دة ميلك شيك ببسكويت البوريو ملهوش معيار ثابت على حسب العدد مثلا لعمل 3 كاسات نضع فى وعاء الخلاط 2ونصف كوب حليب بارد مع مكعبات ثلج

و3 ملاعق بودرة كريم شانتى
و3ملاعق كاكاو ونصف كوب ايس كريم فانيليا او شيكولاتة

وباكو بسكويت بوريو كلة على بعض فى الخلاط 
ونخلط الى ان نحصل على قوام كريمى ثقيل 

يصب فى الكاسات مع اضافة حبات من البسكويت اليه ويقدم بالهنا

**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم)

تعليقات