المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو زبدة
200 جرام سكر
2بيضة
2معلقة صغيرة نشادر
2معلقة صغيرة باكينج بودر
طريقة التحضير
الاول نخفق السكر البودرة مع الزبدة ثم البيض ونخفق
ودة شكلة ملاحظين لونة نرش النشادر وهنا السر ونفضل نخفق لما تبيض
ودة شكلها بعد الخفق المستمر
نضيف الدقيق على البودر ونبدا باضافتة للخليط السابق
ودة شكل العجينة
نشكلها بكيس الحلوانى
او بماكينة البيتيفور بالقمع او بالماكينة العادية
نشكلها على الصينية وندخلها الفرن
ودة شكلها النهائى وبالف هنا جميل جدا ومضبوط وخفيف وهش جدا اول مرة اعملة ويطلع جميل كدة بجد تحفة وعجب الاولاد جدا
تعليقات
إرسال تعليق