القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة تحضير بسكويت النشادر بالصور من مطبخ منوس ننوس


المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو زبدة
200 جرام سكر 
2بيضة
2معلقة صغيرة نشادر
2معلقة صغيرة باكينج بودر

طريقة التحضير
الاول نخفق السكر البودرة مع الزبدة ثم البيض ونخفق 


ودة شكلة ملاحظين لونة نرش النشادر وهنا السر ونفضل نخفق لما تبيض 


ودة شكلها بعد الخفق المستمر


نضيف الدقيق على البودر ونبدا باضافتة للخليط السابق


ودة شكل العجينة


نشكلها بكيس الحلوانى


او بماكينة البيتيفور بالقمع او بالماكينة العادية


نشكلها على الصينية وندخلها الفرن


ودة شكلها النهائى وبالف هنا جميل جدا ومضبوط وخفيف وهش جدا اول مرة اعملة ويطلع جميل كدة بجد تحفة وعجب الاولاد جدا


تعليقات