
المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو زبدة
200 جرام سكر
2بيضة
2معلقة صغيرة نشادر
2معلقة صغيرة باكينج بودر
طريقة التحضير
الاول نخفق السكر البودرة مع الزبدة ثم البيض ونخفق

ودة شكلة ملاحظين لونة نرش النشادر وهنا السر ونفضل نخفق لما تبيض

ودة شكلها بعد الخفق المستمر
.jpg)
نضيف الدقيق على البودر ونبدا باضافتة للخليط السابق

ودة شكل العجينة

نشكلها بكيس الحلوانى
.jpg)
او بماكينة البيتيفور بالقمع او بالماكينة العادية

نشكلها على الصينية وندخلها الفرن

ودة شكلها النهائى وبالف هنا جميل جدا ومضبوط وخفيف وهش جدا اول مرة اعملة ويطلع جميل كدة بجد تحفة وعجب الاولاد جدا

تعليقات
إرسال تعليق