القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل سلطة الرنجة المدخنة بالصور والخطوات منوس ننوس


هنا انا جبت الرنجة وحطيتها على ورق فويل فوق صينية وحطيتها على البوتجاز علشان اشويها فى ناس بتاكلها من غير شوى بس انا عن نفسى بفضلها مشوية اكيدبتاخد حوالى عشر دقائق بس على الجانبين


بعد ما شويت الرنجة نقشر الجلدة او الطبقة الخارجية بالشكل دة ونبدا نفصصها الى قطع مع نزع الاشواك


دة شكل بطارخ الرنجة طعمها تحفة البطارخ دة شكلها بتكون حبيبات زى الخرز 


بعد ما خلصت الكمية كلها نقطع بصل كتير ومكعبات طماطم وفلفل اخضر ونقلبة كلة على الرنجة والبطارخ 


بالشكل دة ونضيف خل وزيت طعمها جنان بالخلطة دى جدا


ودة نوع من التغيير ومناسبة لشم النسيم جربوها ان شاء الله تعجبكم 

تعليقات