هنا انا تبلت شرائح اللحم بس معلش نسيت اصورها قبل التتبيل طبعا لما بنتبلها لونها بيفتح وتكون بالشكل دة وطبعا لازم تكون شرائح اللحم دى رقيقة ومدقوقة كويس
نتبلها البصل والليمون والملح والفلفل الاسمر وحبة طماطم وحبة فلفل اخضر كلة على بعض فى الخلاط مع شوية ماء وبعدين نصفيها على اللحم ونتركها مش اقل من ساعة علشان تتشرب النكهات
نجهز طبق فية دقيق على بقسماط ونتبلة بملح وشطة وفلفل اسمر وطبق عميق تانى فية بيض مع ربع كوب حليب مع معلقة زيت وملح وليمون وفلفل اسمر ونخفقة كويس مع بعض
ناخد اللحمة ونغمسها فى خليط البيض والحليب
ثم مباشرة فى الدقيق والبقسماط من الجانبين
ودة شكلها
مباشرة على الزيت نعلى النار فى الاول شوية على ما الخلطة تمسك شوية وبعدين نخفض النار علشان تستوى
ودة شكلة يقدم بالهنا مع البطاطس المحمرة وممكن مكرونة وبالهنا
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق