المقادير والمكونات
2 باكيت كريم شانتى دريم
2 كوب كبير حليب بارد مثلج
4 معالق كبيرة نسكويك كاكاو
ولو حابين سكر اكتر ممكن نزود شوية سكر لان النسكويك محلى
طريقة العمل
ندوب الكاكاو فى الحليب البارد ونضعة تانى شوية فى الفريزر يثلج اكتر
وهنا دول 2 باكيت كريم شانتى والخليط
ثم نضع بودرة الكريمة على خليط الكاكاو ونخفق بالمضرب
ملاحظين دة شكلة بعد الخفق ثقيل نسبيا لكن مش متماسك
ثم نضعة فى الفريزر حتى تمام التجميد بهذا الشكل
هنا انا زينت الكاس بشيكولاتة سايحة وممكن نوتيلا حسب الرغبة باى شكل تزين
نضع الايس كريم ونزينة حسب الرغبة بحبيبات الشيكولاتة والشيكولاتة السايحة وتقدم بالهنا
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق