خشاف رمضان
دة طبعا عبارة عن تمر جاف نغسلة او نمسحة بفوطة نظيفة ونشيل النواة ونكسرة اتنين ومشمشية مقطعة وتين مجفف نقطعة برضة وقراصية ممكن توضع سليمة وممكن تقطع وننزع النواة وانا كمان بحب احط زبيب ولوز مقشر نغمرة بالماء العادى وممكن ينقع فى عصير قمر الدين خفيف والافضل نتركة يوم كامل فى التلاجة هتلاحظو ان المية بتاعتة اصبح لونها بنى وطعمها خطير لانها بتكون خدت طعم كل الفاكهة ويقدم بالهنا
***منوس ننوس***
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق