دة نوع من السلطات مشهور فى الشام اساسى فية البرغل
دة هنا شكل البرغل بيكون بالشكل دة طبعا بنحتاج ننقعة كام ساعة قبل الاستعمال طبعا الكميات مفتوحة حسب الرغبة
ودة شكل البرغل بعد النقع لونة اصبح فاتح واصبح طرى وازداد حجمة
هنا دى مكونات التبولة الكميات مفتوحة نحتاج الى طماطم وخس وفلفل اخضر وجزر وبصل وبقدونس وليمون وملح وفلفل وزيت زيتون او ذرة او عباد وطبعا البرغل على الكمية دى حوالى كوب برغل منقوع وجاهز للاستعمال
هنا نبدا نقطع المكونات بس لازم تكون صغيرة الحجم بالشكل دة فى الطماطم ومع باقى الخضروات الاخرى
وهنا بعد ما كملت باقى الخضروات فى التقطيع حطيت كل المكونات على بعض مع عصير ليمون وملح وفلفل اسمر نقلبهم كويس
ودة شكلها بعد خلط كل المكونات
ونقدمة بهذا الشكل وعند التقديم نضيف الزيت حسب الرغبة
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق