
دة نوع جديد من طريقة عمل الكنافة مش كتير يعرفوا الحشوة دى بس بصراحة طعم جديد
طريقة التحضير
دة حوالى نصف كيلو إلا شوية كنافة حوالى (450 جم)
نجيب الكنافة ونفكفكها باطراف اليد ونضع عليها 2معلقة كبيرة سكر بودرة ونفرفرها فيها كويس

ودة شكلها بعد ما خلطنا السكر عليها

هنا انا قدحت 4معالق كبيرة سمنة وطشتها على الكنافة وقلبت بمعلقة خشب على ماتبرد وبعدين باليد علشان تتغلغل أو تتشرب فى الكنافة

نجيب صينية بيتزا بمعنى صنية قصيرة الحافة ونضع نصف مقدار الكنافة

ثم نضع شرائح من الموز بشكل كافى يغطى كل الصينية ونرش علية معلقة كبيرة سكر بودرة لانة بيظهر ريحة الموز

ثم الطبقة التانية باقى الكنافة وتوضع فى الفرن

وده شكلها اول ما خرجت ملاحظين السكر خلاها كانها فيها كراميل تسقى بالشربات البارد فور خروجها

وتقطع وتقدم بالهنا طعمها رائع

تعليقات
إرسال تعليق