القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل الكنافة بالموز بالصور فكرة جديدة من مطبخ منوس ننوس

طريقة عمل الكنافة بالموز بالصور فكرة جديدة من مطبخ منوس ننوس - مدونة عايزين ناكل

دة نوع جديد من طريقة عمل الكنافة مش كتير يعرفوا الحشوة دى بس بصراحة طعم جديد

طريقة التحضير
دة حوالى نصف كيلو إلا شوية كنافة حوالى (450 جم)
نجيب الكنافة ونفكفكها باطراف اليد ونضع عليها 2معلقة كبيرة سكر بودرة ونفرفرها فيها كويس


ودة شكلها بعد ما خلطنا السكر عليها


هنا انا قدحت 4معالق كبيرة سمنة وطشتها على الكنافة وقلبت بمعلقة خشب على ماتبرد وبعدين باليد علشان تتغلغل أو تتشرب فى الكنافة


نجيب صينية بيتزا بمعنى صنية قصيرة الحافة ونضع نصف مقدار الكنافة


ثم نضع شرائح من الموز بشكل كافى يغطى كل الصينية ونرش علية معلقة كبيرة سكر بودرة لانة بيظهر ريحة الموز


ثم الطبقة التانية باقى الكنافة وتوضع فى الفرن


وده شكلها اول ما خرجت ملاحظين السكر خلاها كانها فيها كراميل تسقى بالشربات البارد فور خروجها
 أدخل فى الوصفة التالية لمعرفة
طريقة عمل وتخزين وأستعمال شربات الحلويات

طريقة عمل الكنافة بالموز بالصور فكرة جديدة من مطبخ منوس ننوس - مدونة عايزين ناكل

وتقطع وتقدم بالهنا طعمها رائع

طريقة عمل الكنافة بالموز بالصور فكرة جديدة من مطبخ منوس ننوس - مدونة عايزين ناكل

تعليقات