هنا نحتاج الى كمية من افخاذ (دبابيس) الدجاج مغسولة جيدا الكميات مفتوحة حسب الرغبة
هنا نجهز تتبيلة الدجاج عبارة عن ملح وفلفل اسمر وبابريكا ولو متوفر ثوم بودرة وبصل بودرة نخلطهم كويس
وكمان نعمل فى الخلاط خلطة عبارة عن بصلة كبيرة مقطعة مع عصير ليمونة كبيرة ومعلقة كبيرة معجون طماطم وكوب ماء نخلطهم كويس ونحضر اكياس الفرن الخاصة ونضع فيها الدجاج مع التوابل الخلطة اللى فى الخلاط ومعلقة كبيرة زيت ونغلق الكيس ونقلبة كويس بالشكل دة
ونضع الكيس فى صينة فرن
ونعمل بالمقص فتحة صغيرة او بالسكينة بتاخد حوالى ساعة فى الفرن وفى الاخر نقص الكيس ونتركها تتحمر ونعمل لها فحمة كمان علشان تاخد طعم الشواء
وتقدم بالهنا لذيذة وخفيفة جدا
بالهنا
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق