المقادير والمكونات
ثلاثة ارباع كوب كريمة لبانى +2كوب شيكولاتة قطع او حبيبات +1ونصف كوب سكر ناعم بودرة
طريقة التحضير
نضع الكريمة على النار اول ما تغلى نرفعها من النار ونضيف السكر والشيكولاتة
ونقلب لغاية ما تكون ناعمة ومتجانسة بهذا الشكل هنا هاتكون سائلة شوية نضعها فى التلاجة
الى ان تصبح بهذا الشكل متماسكة ونشكلها بالمعلقة الصغيرة او معلقة الايس كريم الصغيرة بهذا الشكل
ونعمل كرات على ورقة زبدة مدهونة بالشكل دة ثم نضعها فى التلاجة الى ان تتماسك
نكورها كويس باليد بالشكل دة
هنا نضعها فى كاكاو خام بالشكل دة وبكدة تكون جاهزة طبعا ممكن نضعها فى فورماسيلا او شيكولاتة خام كمان
ودة شكلها النهائى انا عملت بالكاكاو والفورماسيلا بس وتقدم كوحدات شيكولاتة وممكن نضعها فى ورق بليسية للتقديم
وتقدم بالهنا يارب تعجبكم
***منوس ننوس***
(منى عبد المنعم )