القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل بيكاتا بالمشروم بالصور والخطوات من وصفات منوس ننوس



المقادير والمكونات
نحتاج الى شرائح من اللحم الاستيك او البفتيك ومشروم ونصف كوب كريمة طبخ
ولتتبيل اللحم نحتاج الى 2 بصلة مقطعة وعصير ليمونة وملح وفلفل ونصف كوب ماء

هنا دة شكل شرائح اللحم


نخلط مكونات التتبيلة فى الخلاط ونصفيها على اللحم ونضع ملح وفلفل وتنقع فية اقل حاجة ساعة 


نحضر صينة او طاسة ونضع فيها معلقة زيت او سمن حسب الرغبة ونشوح فيها شرائح اللحم على نار عالية جدا ثم نضع عليها التتبيلة اللى كانت فيها 


ونتركة يستوى تماما ثم نرفع اللحم وفى نفس الطاسة نضع المشروم المقطع
ملحوظة المشروم لا يغسل فقط يمسح بفوطة نظيفة نقطعة شرائح ونشوحة فى نفس الطاسة 


ثم نضع كريمة الطبخ ونضع شرائح اللحم ونتركها تاخد غلوة وتتقل وتضبطى الملح


واستمتعى باحلى بيكاتا لحم بالمشروم بجد رائعة وطعمها مميز جدا بالهنا

**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )

تعليقات