طريقة العمل
هنا لازم تكون الكنافة طازة وتكون متصلة مش مقطوعة بالشكل دة
ناخد جزء مستطيل كدة ونرش علية سمنة مذابة
ونضع على الطرف تشكيلة المكسرات
ونبدا بتنى الاطراف الى الداخل ونلف زى الرول بالشكل دة
واحنا بنلف نكبسة كويس ونضغط عليها ونقطع الباقى بالسكينة بالشكل دة
ندهن الصينية سمنة ونبدأ نرص الاصابع بالشكل ده
الى ان تنتهى الكمية ونحاول نرصهم جنب بعض كويس علشان مايفكوش وبرضة نرجع نرش عليها سمنة تانى ونحطها فى الفرن
الى ان تحمر بالشكل دة واول ما تخرج تسقى شربات
وعلى الرابط التالى طريقة تحضير الشربات
وتقدم بالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق