المقادير والمكونات
كوب دقيق عادى
كوب دقيق ذرة
1 ونصف كوب حليب
معلقة كبيرة باكينج بودر
معلقة صغيرة ملح
نصف معلقة صغيرة فلفل
طريقة التحضير
نخلط كل المقادير فى الخلاط الكهربائى او بالمضرب اليدوى طبعا ممكن نققل المقدار على حسب كمية الهوت دوج او السوسيس اللى احنا هانستعملها
نحضر اصابع السوسيس او الهوت دوج حسب الرغبة ونغرس فى كل اصبع عود خشبى
وناخذ الاصبع ونغمسة فى الخلطة بهذا الشكل لازم تكون الخلطة فى اناء طوليا
ومباشرة على الزيت والافضل كمان يكون الزيت فى اناء عمق وصغير
ونقلبه من العود الخشبى الى ان ياخد اللون الذهبى والافضل تكون النار متوسطة علشان السوسيس يستوى كويس ويقدم بهذا الشكل لذيذ جدا ومناسب للحفلات او للعشاء
**منوس ننوس**
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق