القائمة الرئيسية

الصفحات

عمل فاهيتا الفراخ أو الدجاج بالصور والخطوات بطريقة الشيف منى عبد المنعم


طريقة العمل والتحضير
هنا انا استعملت افخاد الدجاج المخلية هى ممكن بالصدور بس بالافخاد احلى كتير 
طبعا تكون مخلية ومغسولة جيدا بهذا الشكل


نقطعها مكعبات صغيرة ونعصر عليها 2 ليمونة كبيرة مع ملح وفلفل نتبلها يعنى


نحضر طاسة تيفال ونضع فيها قليل من الزيت ونبدا بتشويح المكعبات على نار عالية


الى ان تصبح بهذا الشكل هنا بقة انا عملت شوية تغير وطبعا دة حسب الرغبة بعد ما شوحتها ضفت ليها معلقة كبيرة دبس رمان وقلبتها شوية وبعدين عملت فى الخلاط خلطة عبارة عن بصل مكعبات وواحدة فلفل اخضر وواحدة طماطم وشوية ماء ونضربهم فى الخلاط الى ان نحصل على هذة الخلطة نصبها كلها على الدجاج


بهذا الشكل ونتركها تستوى


ودة شكلها وهى فى مرحلة السوا


وكدة استوت خالص وفى الملرحلة دى اللى يحب يزود مكعبات فلفل الوان يزود حسب الرغبة بس انا الاولاد بيحبوها كدة وهى خلاص اخدت كل الطعم الحلو يبقى اضافة بسيطة نعمل لها فحمة ونغطى الطاسة علشان تاخد طعم الشواء


وتقدم بالهنا مع شيبس وطماطم وممكن جنب مكرونة او تتهمل ساندوتشات
بالهنـــــــــــــــا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)

عمل فاهيتا الفراخ أو الدجاج بالصور والخطوات بطريقة الشيف منى عبد المنعم

تعليقات