طريقة العمل والإعداد
الطريقة دى سهلة جدا وطعمها خطير بنحتاج الى قطع من الدجاج يعنى ممكن نقطع الدجاجة الى 6 قطع الاحجام حسب الرغبة
هنا بمنتهى السهولة طبعا بعد ما نغسل الدجاج كويس جدا نضعهة فى حلة ونضع معاه بصل مقطع كمية كبيرة يعنى 3 بصلات مثلا مع عصير ليمونة كاملة مع ملح وفلفل ومعلقة سمنة ونشوحهم كويس مع بعض وفص مستكة وحبهان وورقة لورة
ونخفض النار ونتركهم يستوى فى ماء البصل ولو احتاجت شوية ماء كمان نزود مفيش مشكلة ونتركهم الى ان يستوى تماما
ولما يستوى هايتحول لونهم الى اللون البنى وممكن نحطها تحت الشواية تاخد لون نعمل لهم فحمة علشان ياخدوا طعم الشواء وتقدم بالهنا مع رز بسمتى اصفر او مكرونة بالصوص الاحمر
بالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق