المقادير وطريقة العجن
فى بسكويت السويسرول نفس الطريقة بالضبط باختلاف التشكيل
على الرابط التالى
(طريقة عمل بسكويت السويسرول بالصور والخطوات)
طريقة التحضير
فى بسكويت السويسرول نفس الطريقة بالضبط باختلاف التشكيل
على الرابط التالى
(طريقة عمل بسكويت السويسرول بالصور والخطوات)
طريقة التحضير
هنا بعد ما عجنا العجينة نقوم بعمل اصابع صغيرة من الكاكاو بهذا الشكل
ومن الفانيليا بهذا الشكل ويرص على صينية مبطنة بورق الزبدة وندخلة الفرن حوالى عشر دقائق فقط
وهنا دة شكلة بعد ما استوى
ممكن يؤكل على هذا الوضع كما بالصورة ( سادة )
او يزين بالشيكولاتة الخام عن طريق اننا نسيح شيكولاتة خام ونغمس طرف الاصبع فيها وممكن نرش عليها فورما سيلا او نعمل اشكال بالشيكولاتة البيضاء
بهذا الشكل
وهنا دى صورة مجمعة مشكلة جزء سادة وجزء مزين حسب الرغبة وبالهنا ان شاء الله يعجبكم كتير
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم )
تعليقات
إرسال تعليق