القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل بسكويت اللانكشير بالصور والخطوات على موقع الشيف منوس ننوس



المكونات والمقادير

2 كوب دقيق
2 كوب نشا
1 كوب زبدة لينة
ثلاثة ارباع كوب سكر بودرة
2 بيضة + معلقة صغيرة فانيليا
1ملعقة صغيرة باكينج بوردر


طريقة الإعداد والتحضير

اولا نخفق الزبدة مع السكر الى ان تهش


ثم نضيف البيض والفانيليا وممكن عصرة ليمون لتفادى رائحة البيض ونخفق


ثم نبدأ بوضع النشا اولا مع البودر ثم الدقيق بالتدريج


الى ان تصبح العجينة بهذا الشكل ممكن ما تحتاج الدقيق كله عادى مفيش مشكلة


هنا انا كورتها بحجم البندق وترص على صينية بدون دهان
وده الشكل التقليدى للـ لانكشير وتوضع فى الفرن


وهنا انا اخدت جزء من العجينة ووضعتها بين ورقتين زبدة وفردتها بالنشابة


بهذا الشكل ونقطعها بالقطعات


انا عملت شكل الوردة وكمان القلب
بس لما نفردها نخليها بالسمك دة لانها بتكبر شوية فى الفرن


ولما تطلع من الفرن نسيبها تبرد وبعدين نلصقها مع بعض بمربى المشمش
بالشكل ده ودول الـ 3 اشكال اللى انا عملتهم

طريقة عمل بسكويت اللانكشير بالصور والخطوات على موقع الشيف منوس ننوس

وتقدم بالهنا
** ننوس ننوس **
(منى عبد المنعم)

طريقة عمل بسكويت اللانكشير بالصور والخطوات على موقع الشيف منوس ننوس

تعليقات