المقادير والمكونات
دة مقدار صغير بس انا فى الصور بضاعف المقدار
انا بحط مقدار صغير واللى حابب يزود مفيش مشكله
1 كوب زبدة + نصف كوب سكر بودرة ناعم + 2 بيضة
+ 2 كوب دقيق + ربع معلقة صغيرة جدا باكينج بودر
طريقة التحضير والإعداد
نضع الزبدة مع السكر البودرة ونخفق
الى ان تصبح بهذا الشكل هشة
نضيف البيض والفانيليا انا هنا حاطة فانيليا سائلة ونخفق
الى ان تصبح بهذا الشكل
نضيف الدقيق والبودر ونخلط
ودة بيكون شكلها
نبدأ فى التشكيل حسب الرغبة بالماكينة او بكيس الحلوانى انا عملته بكيس الحلوانى
وعلى الرابط التالى طريقة استخدام كيس الحلوانى
نشكله اصابع رفيعة وقصيرة لانها هاتزيد شوية
وممكن نشكله كده
او بالشكل ده وندخله الفرن مشغل مسبقا
وده شكله النهائى وبالهنا
وهنا دى طريقة عمل كحك العيد على الرابط التالى
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق