طريقة العمل والتحضير
نجيب رول من الجلاش ونفردة ونقطعة مستطيلات وطبعا نغطيه علشان ما ينشفش ونكون مجهزين خلطة من المكسرات حسب الرغبة
وطبق صغير فية مقدار من السمن المذاب وناخذ شريحة من الجلاش وندهنها بالسمن ونضع فوقها شريحة اخرى وتدهن ايضا
ثم نضع معلقة صغيرة من الحشو ونبدأ بثنى جزء من الجانبين ثم نلفه على شكل أصابع ويرص فى صينية ويدهن بالسمن وندخله الفرن
ولما يطلع من الفرن نسقيه بالشربات شيرة على الرابط الأزرق التالى
وبالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق