المقادير والمكونات
هنا نحتاج الى نصف كيلو كنافة ناعمة ومانجو الكميات حسب الرغبة وسمنة ومعلقتين سكر بودرة كبار
طريقة العمل والإعداد
نبدأ بخلط السمنة على الكنافة مع السكر البودرة ويتخلطوا كويس جداً
ونجيب الصينية ونفرد فيها نصف الكمية من الكنافة ونكبسها كويس
وانا رشيت عليها كمان سكر بودرة
ثم نضع باقى الكنافة ونضغط عليها كويس
ندخلها فرن ساخن جدا بتاخد حوالى ربع ساعة او عشر دقائق واول ما تطلع من الفرن تسقى شربات بارد (شيرة) ودة شكلها بعد ما سقتها الشربات
ولمراجعة طريقة عمل الشربات على الرابط التالى
تعليقات
إرسال تعليق