كيفية الإعداد والتحضير
هنا دة شكل الباذنجان وحلاوته انه يكون صغير بالشكل دة
ثم نضع قدر على النار فية كمية من الماء ونضع معلقتين خل كبار وملح ثم نضع فيها الباذنجان ونتركه حوالى خمس او عشر دقايق بالكتير ولا نتركه فترة طويلة
ثم نتركه يبرد شوية وطبعا نحتفظ بماء السلق علشان هنحتاجه
ونمسك واحدة واحدة ونشقها من جانب واحد فقط بهذا الشكل
وهنا نحضر تتبيلة مميزة وحلوة لحشو الباذنجان من الداخل نضع كمية من الثوم والكمون والملح وفلفل اخضر فى محضرة الطعام او كبة صغيرة او هاون
ونضيف فلفل احمر مفروم ونخلط بهذا الشكل دى تتبيلتى الخطيرة طبعا ممكن تستغنوا عن الفلفل الاحمر بس الصراحة بيفرق فى الطعم
تعليقات
إرسال تعليق