القائمة الرئيسية

الصفحات

قارب الكوسة بالبشاميل واللحمة المفرومة بالخطوات المصورة من مطبخ منوس ننوس



طريقة العمل والتحضير

نحتاج الى حوالى كيلو ونصف كوسة لانها بتقل كتير مع التشويح
نقشرها ونغسلها ونقطعها شرائح دائرية ونشوحها فى زبدة او سمنة حاجة بسيطة جدا مع فلفل اسمر ممكن نستغنى عن الخطوة دى بس الصراحة التشويح بيدى طعم مميز 


وهنا بعد ما شوحنا الكوسة 


وطبعا نحتاج الى بشاميل ومقاديره وطريقته من الرابط التالى

وايضا نحتاج الى لحمة مفرومة معصجة والطريقة  من الرابط التالى


ناخد نصف كمية البشاميل ونخلطة على الكوسة ونقلبة برفق 


ثم نحضر قارب فرن ونضع نصف الكمية
من الكوسة المخلوطة بالبشاميل ثم كمية اللحمة كلها 


ثم باقى الكوسة المخلوطة بالبشاميل 


ثم باقى البشاميل ونساوى الوجة وممكن ندهنة بسيط جدا سمنة
وممكن رشة بقسماط على الوجة 


وندخلها الفرن حوالى ساعة الاربع الى ان تصبح بهذا الشكل 


نتركها تهدأ شوية ثم نقطعها وتقدم بالهنا رائعة جدا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)

قارب الكوسة بالبشاميل واللحمة المفرومة بالخطوات المصورة من مطبخ منوس ننوس

تعليقات