طريقة العمل والتحضير
نحتاج الى صوص بشاميل
الطريقة موجودة بالصور بالدخول فى الرابط الأزرق التالى
وايضا نحتاج الى بطاطس شرائح رقيقة جدا اكبر شوية بسيطة من الشبسى
وبقدونس مفرومة وجبنة مبشورة نضعها على البشاميل قبل ما نطفى النار
ومكعبات صدور دجاج مع البصل نشوح الدجاج مع كمية كبيرة من البصل الشرائح
مع فلفل اسمر وملح وزيت ونتركها تستوى
نضع البقدونس على البشاميل
نحضر قارب فرن ونضع فية طبقة من البشاميل ثم طبقة من البطاطس
ثم نضع الدجاج بالبصل
ثم طبقة بطاطس اخرى ثم طبقة اخيرة من البشاميل
انا حطيت على البشاميل جبنة شيدر مبشورة وممكن موزاريلا
وتوضع فى الفرن حتى تاخد اللون الذهبى بالشكل دة طبعا الزيت
اللى على الوجة دة من الجبنة
وتقدم بالهنا لذيذة جدا ونوع من التغير وبالهنا
** منوس ننوس **
(منى عبد المنعم)
تعليقات
إرسال تعليق