القائمة الرئيسية

الصفحات

خرشوف بالمفروم والبشاميل بالصور والخطوات من طبخات ماما منى عبد المنعم



معروف عندنا فى مصر بالخرشوف وفى اماكن اخرى بالارضى الشوكى
طريقة العمل والتحضير
دة شكل الخرشوف هوة كدة متنظف وجاهز للاستعمال
انا بصراحة جايباة مجمد لانة مش متوفر دائما عندنا



نحضر صينية فرن ونرص فيها حلقات طماطم ونرش عليها ملح وفلفل



نشوح الخرشوف فى معلقة زبدة او سمنة او زيت حسب الرغبة



بعد ما شوحت الخرشوف نرصة فى الصينية فوق حلقات الطماطم



نكون معصجين لحم مفروم نبدا نضع اللحم المفروم فى كل حبة خرشوف



دة البشاميل فى نفس السمنة اللى شوحنا فيها الخرشوف نضع معلقة كبيرة دقيق
ونشوحهم وبعدين نضيف عليها حوالى كوب حليب او اقل شوية
وملح وفلفل ونقلب الى ان نحصل على بشاميل



نصب البشاميل على الخرشوف ويوضع فى الفرن من تحت وفوق



ودة شكلة بعد ما اتحمر وبالهنا
** منوس ننوس **
( منى عبد المنعم )

خرشوف بالمفروم والبشاميل بالصور والخطوات من طبخات ماما منى عبد المنعم

تعليقات