
طريقة العمل والتحضير
هنا نحتاج لمقدار من عجينة التورتة الاسفنجية
نفس المقادير اللى هنا فى تورتة الورد
ونفس التكنيك بالضبط أدخلوا فى الرابط التالى
هنا هنصبه فى صينية مستطيلة مبطنة بورق الزبدة علشان نقدر
وبعد ما طلعت من الفرن طبعا نسيبها تبرد خالص ونقلبها ونبدا نشتغل بيها
هانقسمها الى نصفين ومن الجوانب نشيل جزء من الكيك من الجانب
ونجى فى النصف من فوق ونعمل خط بالسكينة فى المنتصف
مجرد تحديد ونبعد عن الخط دة سنتميتر شمال وسنتيمتر يمين
وبالسكينة نفرغ الجزء دة تابعوا الصورة علشان نعمل الخط الفاصل
وبعدين نرجع نرجعة تانى بهذا الشكل
اعتقد الشكل ابتدا يوضح ومن الجوانب نعمل علامات
انا عندى اداة للتورتة مشرشرة كدة زى اسنان المشط لو مش متوفرة
وبعدين التزين مفتوح حسب الرغبة انا لونت الكريمة
تعليقات
إرسال تعليق