القائمة الرئيسية

الصفحات

أسهل قرنبيط زهرة بانية مقلى والخلطة السرية بالصور والتفصيل من طبخات منى


طريقة العمل والتحضير
هنا نجيب القرنبيط ونفصلة الى زهرات متوسطة بهذا الشكل 


ثم نضع ماء يغلى على النار ونضع فية معلقة كمون
ونسلق القرنبيط ثلاثة ارباع سواء


ودة شكلة بعد السلق 


طبعا فى ناس بتعملة بانية عن طريق انها تحطة فى بيض
ثم بقسماط بس بصراحة مش بتكون حلوة قوى

انا هاقولكم على طريقة احلى كتير
وهى عبارة عن خلطة تتكون من بيض ودقيق ومعلقة بقسماط و 2عود كزبرة
خضراء وفصين ثوم وبصلة صغيرة مبشورة وملح وفلفل اسمر وعصرة ليمون
ونخلطهم فى الخلاط الكهربائى الى ان نحصل على صوص متوسط السمك لا تقيل
قوى ولا خفيف ودة شكل الصوص هوة طلع اخضر شوية لان الكزبرة جت كتير


ناخد زهرة زهرة ونضعها فى الخلطة دى 


وبالمعلقة ناخد من الخلطة ونغطى الزهرة كلها 


ومباشرة على الزيت بهذا الشكل عمرها
ما بتقع ابدا وبتمسك على طول 


ونتركها تاخد لون ذهبى بهذا الشكل 


ويقدم بالهنـــــــــــا
منوس ننوس
منى عبد المنعم

أسهل قرنبيط زهرة بانية مقلى والخلطة السرية بالصور والتفصيل من طبخات منى

تعليقات